1
2
3
4

Udskiftning af Døre og Vinduer

Vi har stor erfaring inden for udskiftning af døre og vinduer og kan stå for såvel reparation som udskiftning eksisterende døre og vinduer.
Vi klarer alt fra træ og træ/alu til plast for alle slags kunder i Horsens og omegn.

Den arkitektoniske stil

Fokus er altid på at finde en løsning for udskiftning af dine døre og vinduer, som både matcher dine ønsker og dit budget. Vi oplever ofte at vores kunder ikke er helt opmærksomme på de muligheder de har i forbindelse med udskiftninger – derfor er det kun til Jeres fordel at vi kommer forbi, tager en snak om opgaven og mulighederne og giver et uforpligtende tilbud på opgaven. Vinduer og døre skal passe til bygningens arkitektoniske stil, og derfor går vi højt op i, at slutresultatet danner en flot helhed og at I er fuldt ud tilfredse med slutresultatet. Hos FSM Byg har vi mange års erfaring inden for faget, hvilket giver os en særlig ekspertise i både rådgivning og udførelse af store og små opgaver, også når det gælder udskiftning af døre og vinduer.

Økonomisk besparelse

Fordelene ved udskiftning af døre og vinduer er langt mere end et pænt look. Det giver også en bedre isolering, hvilket kan give markante besparelser på varmeregningen. Når du skal have udskiftet døre og vinduer er det vigtigt at de monteres korrekt. Hos FSM Byg følger vi altid vores arbejde helt til dørs og vores faglige stolthed gør at vi ikke overlader noget til tilfældighederne. Vi gør arbejdet færdigt og har udelukkende glade og tilfredse kunder. Vi arbejder kun med de bedste leverandører på markedet, og de tæller blandt andet Outrup Vinduer & Døre og Outline. Når godt håndværk og solide materialer går hånd i hånd, kan du altid være sikker på et godt slutresultat på dine døre og vinduer.

Se lidt fra vores galleri med udskiftning eller reparation af døre og vinduer >