1
2
3
4

Tømrer Horsens

FSM Byg i Horsens er din professionelle tømrer. Vi udfører alle former for tømreropgaver for såvel private kunder som for erhvervskunder, virksomheder og ejerforeninger.

Du kan læse meget mere om de enkelte opgaver, vi udfører som tømrer, i listen herunder:

  • Renovering
  • Tilbygning/Ombygning
  • Træhuse
  • Tagarbejde
  • Døre og vinduer

Tømrer firmaet FSM Byg har base i Horsens. Tømrer firmaet ejes og ledes af Frank Mathiasen, der har mere end 20 års erfaring i tømrer faget. I mere end 20 år har FSM Byg udført alle typer af tømrer opgaver i Horsens og omegn. Vi har udført alt fra traditionelt tømrer­ snedkerarbejde til totalrenoveringer. Med os som din professionelle tømrer til din næste opgave er du garanteret, at resultatet af arbejdet altid er i højeste kvalitet, hvad enten det drejer sig om et nyt tag, en vinduesudskiftning eller opførsel af en tilbygning.

Tømrer med vægt på din tilfredshed

Hos os vægter kvaliteten højere end prisen. Vi er af den overbevisning, at nogle få håndører ikke skal afgøre et godt stykke håndværk. Med over tyve års erfaring som tømrer har vi opnået den viden, at tilfredse og glade kunder er det vigtigste nøgleord i en tømrervirksomhed, og kun derigennem kan vi fortsætte vores videre eksistens.

Så leder du efter en tømrer, hvor kvaliteten, effektiviteten og din tilfredshed vægter højest i arbejdet, så kontakt FSM Byg på telefon 24 67 72 96.

Vi kører til opgaver i hele omegnen omkring Horsens, Skanderborg og Hovedgård, og vores tømrer kommer altid ud og giver et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Sammen finder vi den rigtige løsning.