1
2
3
4

Byg træhus i Horsens omegn

Gennem årene har vi opført mange forskellige træhuse for både private og erhverv, der har ønsket en professionel samarbejdspartner til at stå for håndværket. Vi klarer både tilbygninger, carporte og skure.

Byg træhus fra A til Z

Vi kan være behjælpelige i alle dele af processen, når du går med byggetanker om et træhus. Fra første skitse til, at sidste hånd er lagt på projektet. Har du selv ideer, tager vi naturligvis udgangspunkt i dem.

Mangler du inspiration til et træhus, har vi altid flere forskellige forslag til, hvordan projektet løses bedst muligt. Vi tager afsæt i den stil, der passer til dig og til den eksisterende bygning.

Kvalitet, grundighed og levering til aftalt tid er nøgleord hos FSM Byg, og det går vi aldrig på kompromis med. Det tror vi også, er en af grundene til, at vores kunder ofte vælger os igen.

Din tilfredshed

Kundernes tilfredshed er altafgørende, uanset hvilken opgave der er tale om. Derfor afslutter vi aldrig et projekt, før alt er tilset en ekstra gang, og før vi er fuldstændig sikre på, at det hele lever op til jeres krav.

Kontakt FSM Byg på telefon 24 67 72 96 og få et uforpligtende tilbud på et træhus.

 
Herunder kan du se nogle af vores tidligere arbejder med træhuse.