1
2
3
4

Tagarbejde

Dit tag bliver mærket af vind og vejr som tiden går. Efter mange års slid begynder taget at falme, tagstenene går i stykker og dækkes af alger. Med tiden kan det være nødvendigt med et nyt tag, eller anden form for tagarbejde og reparation. Et nyt tag genopfrisker husets udseende, og vi sikrer altid at vores arbejde matcher husets stil og kundenernes ønsker.

Uforpligtende tilbud på tagarbejde

Hos FSM Byg har vi mange års erfaring inden for tagarbejde, som vi udfører for en bred vifte af kunder. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for både private, virksomheder, boligforeninger og offentlige instanser indenfor tagarbejde generelt, og lægning af nyt tag. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og lad os tage en snak om jeres ønsker og de muligheder I måske endnu ikke har overvejet.

Tagarbejde forøger husets værdi

Vores kompetencer inden for tagarbejde favner bredt og dækker alt fra renovering til lægning af nyt tag og efterisolering, så husets tag er isoleret efter moderne standarder. Gennem årene har vi udført mange forskellige opgavetyper inden for tagarbejde – store som små. I forbindelse med lægning af nyt tag vil det være relevant at tage en snak omkring de muligheder der forligger i forbindelse med tagarbejdet samt valget af tagtyper på det nye tag.

 

Muligheder i forbindelse med tagarbejdet:

  • Udbygning af tage med kvist
  • Oprettelse af ekstra badeværelse
  • Flytning af vægge
  • Lofter til kip

Tagtyper:

  • Tagsten
  • Eternit
  • Stålplader
  • Tegl
Det kan være I ønsker at få udbygget 1. salen med en kvist, få oprettet et ekstra badeværelse for at imødekomme nutidens ønsker for boligejere, få flyttet vægge for at få færre med større værelser eller ønsker at få loft til kip. Alt sammen tiltag som forøger husets værdi og stiller dig i en bedre position den dag huset skal sælges. Tagarbejde er et af de områder, hvor vi har særlig stor faglig ekspertise. Det betyder, at du altid er garanteret et resultat af højeste standard, når du vælger os som samarbejdspartner til tagarbejde, andre renoveringsopgaver eller til det nye tag.

Lad os realisere dit bygge projekt

FSM Byg tilbyder at tage totalentreprisen i forbindelse med renoverings og ombygningsarbejder, for eksempel ved lægning af nyt tag. I samråd med jer tager vi del i planlægningen af byggeprojektet fra den første kontakt til idé fasen til færdigt byggeri.

Vi har et tæt samarbejde andre håndværkerfaggrupper og bruger gerne nogle af vores faste samarbejdspartnere til tagarbejde, hvis I skulle ønske dette. Hvis der skal benyttes murere, elektrikere eller vvs kan vi forstå kontakten og efterfølgende stå for koordineringen af de andre håndværkere, og hvad der ellers kræves, når der skal udføres tagarbejde, renovering, lægning af nyt tag m.m.

 

Kontakt os på telefon 24 67 72 96 for et uforpligtende tilbud på tagarbejde i dag.

Herunder kan du se noget af det tagarbejde vi tidligere har udført.