1
2
3
4

Tilbygning og ombygning

Skal huset have en ny tilbygning, f.eks. et nyt værelse, skal en garage bygges til, eller ønsker du en ny tagetage?

Mulighederne for tilbygning og ombygning er uendelige, og med vores mangeårige erfaring i tømrerbranchen kan vi bistå med kreative ideer uanset opgavetype. Vi er vant til at tænke kreativt, og det kommer dig som kunde til gavn.

En funktionel tilbygning eller ombygning

Vi sørger for en tilbygningsløsning, der ikke bare er holdbar og funktionel, men som også har en stilfuld finish, som du kan glæde dig over i mange år frem.

Lad FSM Byg Stå for tilbygningsprojektet fra start til slut. På den måde skal du ikke bekymre dig om at finde håndværkere, overholde tidsplaner og tilrettelægge tømrerarbejdet. Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere klarer vi det hele – naturligvis i samråd med dig hele vejen igennem, så du får den tilbygning, du ønsker dig.

Fælles forståelse for tømrerprojektet

Inden tilbygningsopgaven påbegyndes, tager vi en grundig snak med dig om det forestående tømrerarbejde, så vi opnår en fælles forståelse for projektet og udformningen af tilbygningen.

Det er med til at sikre et resultat, som lever op til dine forventninger.

Fang os på telefon 24 67 72 96, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe med din næste tilbygning eller ombygning!

Tidligere opgaver indenfor ombygning og tilbygning i Horsens og omegn