1
2
3
4

Facaderenovering i Horsens, Skanderborg, Silkeborg og omegn

Når byggeriet eller facaden skal renoveres, er det en fordel, at erfarne fagfolk står for opgaven, så du sikrer dig et resultat, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem.

Stor viden om facaderenovering

Facaderenoveringer, og renoveringer generelt, skal udføres med fokus på holdbarhed, funktionalitet og den pæne finish, og det kræver stor knowhow inden for faget. Den knowhow finder du hos FSM Byg når det kommer til bl.a renoveringer og tømrerarbejde.

Gennem mange år har vi udført flere forskellige renoveringer for både private, erhverv, boligforeninger og kommuner. Vi kan være behjælpelige med alt fra facaderenovering og vinduesudskiftning, til lægning af nye gulve og istandsættelse eller montering af køkkener.

Facaderenovering med hænder og sjæl

Hos FSM Byg klarer vi både stort og småt – altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov, og det er uanset om opgaven er i Horsens, Skanderborg, Odder eller andre steder. Vi arbejder med hænder og sjæl uanset opgavetype. Det betyder, at vi lægger lige så meget arbejde i tømrerprojektet, som var det hjemme hos os selv, vi byggede.

Ønsker du at høre mere om facaderenovering? Kontakt os allerede i dag på telefon 24 67 72 86.

Herunder kan du se et par billeder fra tidligere facaderenoveringer.

 

Tidligere opgaver indenfor facaderenovering