1
2
3
4

Udskiftning af døre

FSM Byg Horsens har stor erfaring med udskiftning af døre. Vi kan stå for både reparation og udskiftning af døre.

Vi kan udskifte og reparere alle typer af døre. Hvad enten du skal have udskiftet trædøre, træ­ /aluminium eller lignende, så klarer vi opgaven. Vi udfører udskiftning af døre for alle typer af kunder i Horsens og omegn.

Den arkitektoniske stil – vælg den rigtige dør

Fokus er altid på at finde en løsning som både matcher dine ønsker og dit budget. Når du skal have udskiftet en eller flere døre skal de passe til bygningens arkitektoniske stil, og derfor går vi højt op i, at slutresultatet danner en flot helhed omkring huset.

Udskiftning af hoveddør

Det er muligt for os at lave en dør, der nøjagtigt matcher den eksisterende hoveddør. Der er stor efterspørgsel på specialopgaver, når det kommer til udskiftning af hoveddøre, specielt når der er tale om ældre huse. Vores ekspertise gør det muligt at bevare husets gamle sjæl, når det kommer til udseende, samtidig med at sikkerheden i en nyere dør er til stede.

Hos FSM Byg har vi mere end 20 års erfaring inden for faget, hvilket giver os en særlig ekspertise i både rådgivning og udførelse af store og små opgaver – specielt når det gælder udskiftning af døre.

Økonomisk besparelse

Indvendigt som udvendigt har husets døre en stor betydning for din bolig. Dørene er vigtige i forhold til udseendet generelt og de har stor betydning for boligens sammenhæng. Franske døre i en dobbelt stue, en glasdør til indgangspartiet eller lyddæmpende døre til børneværelserne giver huset sjæl og beboerne ro.

Fordelene ved udskiftning af døre er langt mere end et pænt look. Det giver også en bedre isolering, hvilket kan give markante besparelser på varmeregningen. Husets isoleringsevne bliver forbedret markant med en udskiftning af ældre døre. Endvidere vil du opleve en bedre komfort i boligen da eventuelle problemer med træk og kulde vil forsvinde. Specielt i ældre huse er indgangspartiet ofte en kølig oplevelse. Det behøver det ikke at være.

Vi arbejder kun med de bedste leverandører på markedet, og de tæller blandt andet Outrup Vinduer & Døre og Outline. Når godt håndværk og solide materialer går hånd i hånd, kan du altid være sikker på et godt slutresultat ved udskiftning af døre i din bolig.

Ønsker du yderligere informationer eller har du lyst til et uforpligtende tilbud udskiftning af døre i dit hjem, så ring til FSM Byg på 24 67 72 96.