1
2
3
4

Udskiftning af vinduer

FSM Byg Horsens har stor erfaring inden for udskiftning og reparation af vinduer. Vi kan udskifte og reparerer alle typer af vinduer, hvad enten du skal have udskiftet trævinduer, træ­/aluminium vinduer eller plastvinduer klarer vi opgaven. Vi udfører udskiftning af vinduer for alle typer af kunder i Horsens og omegn.

Udskifte eller reparere vinduer?

Om vi skal reparere eller udskifte dine vinduer, er helt op til dig. Vi kommer selvfølgelig med vores professionelle bud på hvad der svarer sig bedst, både i form af holdbarhed, men også rent økonomisk. Med andre ord klæder vi dig godt på, så du selv kan træffe beslutningen, ud fra vores anbefalinger.

Den arkitektoniske stil – vælg de rigtige vinduer

Fokus er altid på at finde en løsning for dine vinduer, som både matcher dine ønsker og dit budget. Når du skal have udskiftet eller repareret dine vinduer, skal de passe til bygningens arkitektoniske stil, og derfor går vi højt op i, at slutresultatet danner en flot helhed omkring huset. Hos FSM Byg har vi mere end 20 års erfaring inden for faget, hvilket giver os en særlig ekspertise i både rådgivning og udførelse af store og små opgaver, også når det gælder vinduer.

Økonomisk besparelse

Indvendigt som udvendigt har dine vinduer en stor betydning for din bolig. Vinduerne er vigtige i forhold til udseendet generelt og de har stor betydning for boligens indeklima.

Fordelene ved udskiftning af vinduer er langt mere end et pænt look. Det giver også en bedre isolering, hvilket kan give markante besparelser på varmeregningen. Derfor er det en god idé at få dine vinduer efterset og se om en eventuel udskiftning af dine vinduer, vil være en god investering, der hurtigt kan være tjent hjem i rene besparelser, da husets isoleringsevne bliver forbedret markant. Endvidere vil du opleve en bedre komfort i boligen da eventuelle problemer med træk og kulde vil forsvinde.

Vi arbejder kun med de bedste leverandører på markedet, og de tæller blandt andet Outrup Vinduer & Døre og Outline. Når godt håndværk og solide materialer går hånd i hånd, kan du altid være sikker på et godt slutresultat på dine vinduer.

Ønsker du yderligere informationer eller har du lyst til et uforpligtende tilbud på opgaven, så ring til FSM Byg på 24 67 72 96.